Elyesa21 Kızlar normalde son bat tarihim 13 Haziran ama ben iki gün önce gebeliğimi öğrendim değerim 126 çıktı yarın sabah bir daha kan verecem başına böyle birşey gelen var mı ?
bimuallime Elyesa21 Son regl başlangıç tarihim 14 haz. 6. Haftanın başındayım 5 gün önce beta 10.000 di. Sanırım geç döllenme olmus sizin olsun yeterki🩵
Hasret5506 Elyesa21 benimkide 4 gün gecikti dün kan vardım değer okadar azdiki doktor geç döllenme dedi pazartes tekrar kan vericem
Drnrabn Elyesa21 aa benimde öyle çıktı 21 Mayıs son adet tarihim ama kan testinde 126 çıktı doktor son adet tarihi ile alakası yok dedi
Annetubiss bimuallime benimde 15 haziran sadece iki defa kan tahlili verdim artma oldu mu diye ilkinde 105 ikincide 970 cikti şimdi bilerej kese gormeye gitmedim kese var bebek yok kelimesini duymamak için 7. Haftaya girmeyi bekliyorum bu süreçte tekrar kan vermem gerekiyor mu?
bimuallime Annetubiss Bence içinizi ferah tutun bekleyin. Belirtilerinix var mı? Ben evde çok kötü olunca başım döndü kan verdm 5. Haftaymıs 10.000 di beta. Daha kan alınmadı. Bıgün 6/3 kalp için pzt belki giderim. Sakin kalmak daha iyi.
anneoluyoruuumm16 Elyesa21 geç döllenme benimkide ama ben adet görmemiştim. Belkide üstüne gördün canim
Annetubiss bimuallime hamd olsun icim zaten çok ferah tüm belirtilerim var çok şükür sadece kalp atisi icin tekrar kan vermek gerekiyor mu diye merak ediyorum yoksa benimde 6+2 oldu
bimuallime Annetubiss yok daha neden kan verelim ama sağlık ocağına gittiniz mi? Kalp atışından sonra gidip kaydınızı yaptırın a dan z ye kan hormon testlerini isteyin. Kalp atışından sonra bi aksilik olmazsa 1 aya ancak giderz
Annetubiss bimuallime hanımefendi onun için kan verdim kayit yaptim bazi yazilarda kalp atisina gitmeden bazi doktorlar ek olarak kan idrar testi yine istiyormus ben daha yakin bir tarihte kalp atışını duymaya gideceğim o yuzden danışmak istedim