Selamlar canımlaarrrr😊
Aralık 2022′den bu yana beraberizzzz :) yeri geldi tatiilere gönderildik😁 yeri geldi derdi sorunu paylastik beraber şafak saydık nice güzel dostlar edindik ve o bekledigim gün geldi 07.07.2023 de kızımı Aden Liya prensesimi kucağıma aldııım😍
Tam 3 hafta önce bugün 11.54 de dogdu kuzum 🥰
Hem özel hem devlet takipli ozel de dogum yapicam derken son 2 hafta da karar degistirip Uşak eğitim arastirma da dogum yaptim😊 doğum serüvenime gelinceeeeeee
Sabah 8 de hastanedeydm hemen doğumhaneye aldilar ben saniyorum ki hemen alcaklar 8 de girdik nst islemler vs derken bidee asiri kalabalik bi gün tüm uşak o gün dogurmaya karar vermis gibi anca 11 bucukta girdim sezaryana 😄 tabi 8 den o saate kadar beklemek aclik susuzluk en kotu tarafiydi
2.spinalim oldugu icin çok fazla bi korkum yoktu ( ama oyle olmuyomus 😁) anestezi uzmani ignemi yapti aninda uyusmaya basladim sakin igneden korkmayin korkulcak biseyi yok :) ameliyat sirasinda asiri heycandan duygusalliktan tansiyonum cok dustu disarda oglum bekliyodu ve bi an bana bisey olucak burdan cikamicam korkusu sardi hemen ilac verip tansiyonumu duzelttiler🥰 ve o muthis an minnak kizimi doktorum gosterdi🥰 ameliyat sonrasi karina bastirma olayi biraz kötü☹ ama cok kisa bi an aksam 6 gibi ayaga kalktim ve o ilk kalkis da rahatti ne kadar kendinize guvenip yapicam derseniz o kadar rahat geciyo ben bunu anladim bol bol yuruyus ve hava nasil olursa olsun mutlaka sabahlik alin ustunuze ben sicak diye almadim ve cok fazla gazim oldu😔 kesinlikle bol bol nescafe icin ben ilk ameliyatim da bisey olmadi bunda da olmaz kafasiyla icmedim ve gunlerce igrenc bi bas agrisi cektim sutunuz gelmesi gaziniz cikmasi icin kayisi kompostosu ve bestlak damla cok iyi geliyo devlette 2 gun kaliniyo sezaryan da 2 gun boyunca hemsirelerden tut sekreterlere kadar cok guzel ilgilendiler devlet degil ozel gibiydi ozel oda istemistim bos yokmus ama o kadar kalabaliga ragmen yanima kimseyi almadilar cok yardimci oldular dogumum guzel gecti sonrasinda kendi açımdan biraz sıkıntılarım oldu ayaklarim da bacaklarimda cok kotu odem olustu bas agrim cok fazlaydi sanki o gobegim hic gitmicek gibiydi cok kizim da sarilik yukselmeye baslamisti cok sukur hepsini sorunsuz atlattik ve bugun 21 gunluk olduk😍 ben Uşak egitim arastirma da Isa kaplan da dogum yaptim kesinlikle tavsiyemdir sakın usak da olup da öztan hastanesinde gidip dogurmayin o parayi oraya vermeye degmez devlet hem cok iyi hem cok ilgililer hem de tertemiz 🥰 doğum sonrasi bana hep destek olan ve burdan edindigim canım dostlarim @mylittlebabym
@-_Esra_-
@Allahkahretmesin1
@zirabenisizdelirttiniz
@Eylulmom_
@Tusemciiim
Hepinizi cok sizi ayrı cok seviyorum😄😍