Evet kzlar gobegim cidden cok kucuk geliyor bana🥺 Ya size yemin ediyorum hic yok gibi gobegim. Yani şoyle, ciplakkken flan tabiki de hamile oldguum belli ama yine de cok buyuk bi gobek degil. Tesetturluyum, ferace giyiyorum ve belli olmuyor. Yuruysumden anlasilir hamile oldugum en fazla. Sorum ise şu, bu kucucuk karindan nasl 50-51 cm 3kiloya yakin bebek cikacak? 🥺🥺 Nasl sigiyor icerde rhat ediyor. 🥺 İnanamiyorum gercektenn ve endiseleniyorum. Cnku gelisim geriligi var denildi 34. hftadayken flan. Ve doktor gerilik oldugu belli karnin kucuk demsti mesela. Smdide lavaboya gittim yine kucuk geliyor gozume. Sizinde boyle oldu mu hic? 🥺 Cok kilo da almadim mesela. Bi sknti mi var acaaba bende 🥺 bebek o yzden mi geri? Veya kucuk? 🥺 kilo almak veya kocaman gobegimin olmasi derdinde degilim yanlis anlasilmasin. Korkuyorum boyle olunca. Smdi lavabodan snra dedmki acaba az az suyum geldi de ben farketmedim ve ondan mi kcuuldu karnim? Of blmiorumm inanin. 🥺🥺 Hic 38 haaftalik gbi degilim. 🥺 Ve bu beni dusunduruyor korkutuyor 🥺🥺