seyda53 Elif_p çınar ismi çok güzel ve anlamı da çok güzel insan ismini yaşar. Anılın anlamını bilmiyorum ama yinede içinize sinen neyse o🙏🏻
Elif_p seyda53 evet Çınar uzun ömürlü güçlü anlamında kayınvalidem de bu sebeple istedi sonra da vefat etti 😔biraz da ondan koymak istedik ama biz de eşimle Anılı sevdik onun da bir kaç anlamı var ama temel anlamı isimdeki gibi anılan hatırlanan anlamında
2bebekannesi___ Elif_p sağol canım 15 haftalık daha 😀 Aslan istiyordum aslında ama bugün Çınar ismi bi hoşuma gitti💜
Zehraanuurrr Benimde kayınvalidem Çınar olsun istiyo. Kayınbabamın ismi de olacak Seyhan Çınar diye. Sizce Seyhan Çınar mı , Seyhan Buğra mı, yoksa Alpdoğan mı hangi sizce
Elif_p Zehraanuurrr Seyhan kesinse Çınar Seyhan koy derim canım ilk isim daha yogun kullanılıyor ama nacizane suna takıldım zaten Seyhan koydurmuşlar diğer hak da sizin olmalı bence
Elif_p 2bebekannesi___ maşallah Aslan da güzel isim Çınar da anlamı çok güzel ama yaymayın daha erkenmiş belki fikriniz değişir biz 30.haftada yeni netleştirebildik🤭
Zehraanuurrr Elif_p demi benimde Çınar’a hiç içim ısınmadı yani ısınamadığım bi isim de koymak istemiyorum
Elif_p Zehraanuurrr ya oradaki mesele şu aslında Çınar güzel isim ama sonucta sen koymamıssın mesela biz de de birini kayınvalidem istedi ama Anılı da biz koyduk bunlar iki hakkınızı da almış gibi geldi hem Seyhan hem Çınar onların kararı
Zehraanuurrr Elif_p ama Çınarı koymucam yani istemiyorum çünkü onun yerine başka bir isim bulucaz Eşimde Buğra olsun istiyo muhtemelen Buğra olucak