MMad Sonunda 99 olduk çok şükür ♥️🙏🏼 ama iki gğndür hareketleri çok yukuşk yani eskisi gibi sert hissetmiyorum hareketi de azaldı hareket ediyor ama ben önceden daha çok hareketli olduğu için tatmin olmuyorum korkuyorum bu haftalarda biraz hareket azalıyormuş sanırım böyle çok endişeli annenin yorumunu pkudum ama yine de insan korkuyor
Sunaozturk MMad bebek büyüdükçe hareketi kısıtlanıyor korkucak bişey yok benimde öyleydi doktorum korkma dedi
Cubukcu_S MMad benimde 98 oldu bugün çok şükür, bir kaç gündür bende aynı şeyleri hissediyorum, çok tedirginim aceba bir sıkıntı mı var neden hissedemiyorum diye, randevuma 2 hafta var ama muhtemelen dayanamayıp kalp atışını duyarsam rahatlayabileceğim ancak
MMad Cubukcu_S gerçektne bu haftalarda bi durağanlaşıyor sanırım bebekler benim de iki hfta var muayeneye
tavuklupilav MMad bende son 99 diye post açmıştım ve sonra hareketinin yavaşladığını farkettim hatta burdada post altında sormuştum arkadaşlarda bu haftalarda yavaşladığını normal olduğunu söyledi. Birkaç gün yavaşladı sonra tekrar aynı hızına devam ediyor hatta bu gece uyutmadı resmen :))
MMad tavuklupilav ben de onu fark ettim bu haftalarda bi durağanlaşıyorlar sanırım bebişler ne güzel maşallah sağlıklı olsunlar da uyumamaya razıyız 😍😍😍