Semisko
merhaba, 35. Haftamdayim. Diyetisyenle kontrollü şekilde 8 kilo aldım. Günde en az 2 lt su içiyorum. Aşağıda yazacaklarımı başka bir postta yazmıştım buraya yapıştırıyorum. Çünkü yok yere para ve ümit kaybetmenizi istemiyorum. Moral de bozmak istemiyorum.
Bebek yağlarında ki A vitaminlerine dikkat! Zararlı. Ne yaparsanız yapın ((ki ben mevzusu dahi geçen neredeyse tüm ürünleri kullandım (frei oil, hipp, lilerac, tekin acar'dan hamilelik için kakao yağı, mustela, Sebamet, aktardan susam yağı+kakao yağı+badem yağı karışımı)) hiç biri engel olamadı.
22. Haftada çatladım. Diyetisyene gittiğim için fazla kilom da olmadi. Günde en az 2litre su içiyorum. (İdrarim açık renge gelene kadar) Tüm bunlara rağmen kasık bölgem komple çatladi. Belki daha fazla olacaktı kullandiklarim engelledi bilemem.Doktorum ilk günden beri 'gerekirsiz yere dünyanın parasına biseyler almayı birak bu durum genetik' dedi durdu bende sağlıkçı olmama rağmen doktorumu dinlemedim. Ama olsun dünyaya can getiriyoruz kolay değil. 3.4 tane çiziğin bir önemi yok.
Bu arada kantaron yağı dediler oda kasılmaya sebep olabiliyor. Hamilelikten sonra çatlaklar kızarıkken sürülürse tedavi için bir nebze iyi geldiğini söylüyorlar. Estetik ve Plastik cerrah prof. Tanıdığım 'karin germe operasyonlarında bile çatlaklar yüzde yüz kaybolur diyemeyiz diyor. Yani çatladıysak ta yapabileceğimiz pek bişey yok. Ben hamilelik sonrasi kantaronu deneyeceğim.
Umarım açıklayıcı olmuştur