--_-- Kontrole ekol hastanesine gidiyorum ama detaylıya orası iyi mi bilmiyorum daha önce ekolda detaylı ultrasona giden var mı ve memnun musunuz? İzmirde tavsiye edeceğiniz başka bir yerde olabilir.
BirVeraAnnesi35 --_-- ben alsancakta bir yere gittim Lotus görüntüleme diye bir merkez var orada yaptırdım 2 hafta önce memnunda kaldım
Ao526- --_-- Özel Tınaztepe Hastanesi Prof. Dr. Serkan Güçlü. Çok memnun kaldım çok ayrıntıcı ve detaycıydı. Nisan ayında 1200 TL ye yaptırmıştım
Nurmert Ben Alsancak’ta Perinatolog Barış Büke’ye gittim. Aşırı memnun kaldım kendisinden işinin ehli kafanızda hiç bir soru işareti kalmadan çıkıyorsunuz çok rahat ve profesyonel tavsiye ederim kesinlikle. Google’dan da kendisi hakkında yazılan yorumları okumanızı tavsiye ederim.
canss_96 Kendi doktorunuza veya hastanenize güvenmediğiniz mi için dışarda yaptırdınız bende can hastanesine gidiyorum fakat siz böyle yazınca bi sormak istedim açıkcası bende yaptırmadım daha sizlere kaçıncı haftada yaptılar öğrebilir miyim
Aysensrkan Bugün Can hastanesinde perinatoloji bölümüne randevum var gidip geldikten sonra yorumlarım canım
Aysensrkan Canım gittim Can hastanesi Murat hoca çok iyi bir hoca çok uzun bakmıyor ama herşeyini söylüyor Bi sıkıntı görmediği için çok uzun sürmedi. Bebeğimiz çok hareketli olduğu için biraz yürü gel dedi mola verdik. 1650 TL ücret ödedim ama kafamda soru işareti kalmadı
canss_96 Aysensrkan kaçıncı haftanızdasınız acaba ben bugün bi yerle görüştüm 20-24. Haftalarda dediler bana
canss_96 Benim özel sağlık sigortam var doğum paketli testlere falan herhangi bir ödeme yapmadım ama bunu hiç bilmiyorum
Aysensrkan canss_96 sağlık sigortası olsa dahi.ödeme alıyorlar perinatoloji için benimde sağlık sigortam var ama bugün ödeme yaptım detaylı ultrasona
Seheriiita Ege üniversitesi ücretsiz arkadaşlar 🤗 orada yaptırdım ikili , detaylı gayette memnun kalmıştım .
SeymaKuzu Seheriiita merhaba acaba ege üniversitesinde doğum yapanlar hakkında bilginiz var mı? Ben de orada takipliyim ama doğum konusunda bilgim yok