cansugunayy Adetim 2 gün gecikti test yaptım bir şey göremedim fakat yarım saat sonra baktığımda silik bir çizgi gördüm cok silik 10 dk sonra test geçerliliğini kaybeder diye biliyorum çok şaşkınım tamamen plansız beklemediğim bir zamanda içime kurt düştü böyle bir şey yaşayan var mı
Bebis- cansugunayy kuruma çizgisi de olabilir tekrar deneyin isterseniz benimde öyle olmuştu erken gebelik testi yapmıştım
gamzecgr cansugunayy kuruma çizgisi olabilir ya da yeni gebelik olabilir bence erken gebelik testi alıp deneyin bir de
ssnur4 cansugunayy Ben de bu şekilde öğrenmiştim hamileliğimi 🥰 Umutlandırmak istemem sen yine de erken gebelik testi yap o kesin çıkar 🌸
cansugunayy Bebis- evet başta yoktu 1 saat sonra baktığımda şok oldum çok silik bir çizgi var kuruma cizgisi diye düsündüm bekledikce biraz daha belirginlesti gecikmeninde 3.günü asla ihtimal vermezdim ama şüphelendim şimdi bugün tekrardan bakicam
1prensesannesi__ Benim gecen ay öyle oldu sabah yaptim acelem vardi 5 dk bekleyemedim aksama geri baktığımda silik cizgi vardi ertrsi gunu kan verdim 0.2 cikti aksami adet oldum