Agg0207 Mustafayigitvebeytugannesi uyudukca hep ağzına koydum cikartsada avent shootie almıştım zaten bir kaç güne tuttu hemen
Elfve semadrd hastanede verdim 2sine de hiçbir sorun olmadı tek sorun biri 7 aylıkken biri 5 aylıkken kendi bıraktı. Emzik küçük bebek de hayat kurtardı hep beni emzik niyetine kullanmadı en azından sokaktayken
3Tospikannesi semadrd ilk günü mantıklı 3.çocuğum olacak nasipse ilk günü verecem emme refleksini de güçlendiriyor
Bebiskosuu semadrd ilk gün veren arkadaşımın bebeği uzvu gibi her an emzik kullanıyor hiç çıkartmıyor. Eve gelip 1 hafta sonra veren arkadaşımınki uykuya geçerken alıyor gündüzleri almıyor. O yüzden ben 1 hafta sonra vereceğim
Agg0207 Mustafayigitvebeytugannesi canım ben avent Air i emzige alıştıktan sonraki süreçte aldım ilk önce shootie aldım anne memesine en yakın emzik bu meme ucu gibi zaten.Air kiraz yapılı olduğu için tutmamis olabilir
Mustafayigitvebeytugannesi Agg0207 hayır damaklı canım kiraz uçlu olan shootie diye var o diye biliyorum benim aldığım damaklı
Melo-fndkc semadrd ben 3. Günde vermek zorunda kalmıştım. Göğüs uçlarımın acısından. Kızım ertesi gün direkt meme reddi yaşadı. Emme refleksi o kadar değişti ki hemen bırakmak zorunda kaldım emziği
Ekbln92 Bizde doğduğu gün verdik. Ellerini emiyordu şap şap 😅 emziği verdik rahat ettik. Hiç meme reddi falan da yaşamadık. 2.5 yaşına kadar emzik emdi. Diş yapısıda gayet düzgün. Emzik büyük rahatlık ikinciye hamileyim yine doğduğunda vereceğim