Elifyarenn Kızlar az önce nst ye girdim ücret alınmadı. Doktorunuzu ve doktorun size söylediğini söylerseniz nst ve daha sonra muayene için ücret almıyorlar
bebitomom Elifyarenn ee zaten öyle değil mi nst bağlanıyorsun sonra nst doktora götürüyorsun nst bakıyor eğer ultrasona gireceksen o zaman muayene ücreti ödüyorsun Mersin Akademi hastanesinde de böyle
1cocuklumom Elifyarenn ben ilk doğumu orda yapmıştım yok alınmıyor nst ye ücret bi zahmet almasınlar zaten muayene ücreti 900 tl olan yer 😂
bebitomom Elifyarenn ya ben bilmiyordum bunu teşekkür ederim ama her hastane aynı değil sanırım akademi de şuan benim dediğim gibi Nst girip Nst doktora gösterince ücret ödemiyorsun ama ultrasona gireceğin zaman kayıt açıp ücret ödüyorsun
Elifyarenn 1cocuklumom ya ben söyledim nst diye ancak yine muayene parası almak için işte doktor dedi mi ki dedi ücreti alan hanımefendi söyledim doktor direkt nstye gir muayene ücreti ödemene gerek yok dedi diye ama illa para almak için ne demek öyle dedi diyor bana çok değişikler ya
1cocuklumom Elifyarenn zaten her hafta kontrol için o haftalarda gidiyorsunuz ve 1 hafta ücret ödeyim diğer hafta ödememeniz gerekiyor ve nst de zaten muayeneye girmeden önce oluyorsunuz sonra muayne ediyor