Sanathanim Kızlar merhaba. Çok ani bi kararla sapancadaki bungalovlara gitmeye karar verdik ama kime güvenileceğine şaşırdık. Dolandırıcada çok bu tarz yerlerde. Gidip memnun kalan hesaplı bungalow önerisi yapacak var mı? Yada güvenilir bir site?
dudaktan_kalbe25 Sanathanim saklı bungalov gitmis kankam smdi senn icin sordum 😅2 güne 8 bin tl verdi gidebilrsin güzeldi fotolarda gördügüm kadarıyla😂
Aleyna_88 Sanathanim sapanca değil de çanakkaleye bungalov için gittim çok memnun kaldım ve gezilecek yerler çok yakındı dolu dolu geçmişti 4 günüm istersen ismini instagram adresini verebilirim
sfnr0 Sanathanim canım 8nstagramda savibuorg sayfasına bakabilirsin takip ettiği hesaplar güvenilir. Sakaryaliyim. Bahsettiğim sayfada güvenlik için böyle bir yöntem uygulanmış.
Aleyna_88 Sanathanim pinhani otel kazdağları yazarsanız çıkıyor instagramda çanakkalede ve çevresinde gezilecek inanılmaz güzel yerler var öncelikle athena tapınagı troia yani turuva atı ve bozcaada favorim oldu süper bir yer hem otel hem bungalov ben çok memnun kaldım tam aile yeri ♥️
Birikii World deluxe sapanca da kaldık 5 gece harika bi yer. Sabah kahvaltı akşam yemeği ve içecekler de dahil otel konseptli bungalow evler
Birikii momness birazını ön ödeme şeklinde ödemiştik geri kalanını oraya gittiğimiz de maaş kartıyla ödedik .