Fincan Hanımlar tefal ingenio kullanan var mı acaba Ben yeni aldım da en büyük boy tavaya en büyük şeffaf kapağı kapatayım dedim küçük geliyor. Tencerenin kendi kapağını takınca da sap yeri açık kalıyor yemeğin üzeri kuruyor sizin de böyle mi benimkinde mi bi sorun var acaba
Nisanannesi34 Fincan Evet açık kalıyor ama hangi yemek kurudu ben öyle bi sorun yaşamadım bide saplara dikkat et metal olduğu için tavayı çiziyor hep :/
Fincan Nisanannesi34 pilavım kurudu mesela. Yani kurumayan bir şey olsa dahi mikrop yayılması açısından tam kapanması gerekmiyor mu. Sizin de şeffaf kapaklar öyle mi yani
Nisanannesi34 Fincan kapak oturuyorda sap takma çıkartma yeri mecbur açık kalıcak ben pilavı dökümde yapıyorum onlarda güzel olmaz zaten😊
Fincan Nisanannesi34 şimdi benimkinde mi sorun var anlayamadım ben tekrar sorabilir miyim, şu en büyük yayvan pilav tavası gibi olan var ya en büyük kapağı takıyorum küçük geliyor vakumlamıyor sizinki tam mı oluyor
Nisanannesi34 Fincan Sap yeri aşık kalıyor dediniz ya ona dedim ben yoksa kapaklar oturuyor merak ettim görsel atabilir misiniz:)
Fincan Nisanannesi34 kız işte 26 cm lik tava var ya ona büyük şeffaf kapak küçük geliyor vakum olmuyor yani kenarları boş kalıyor
Fincan Nisanannesi34 peki en küçük tava var ya yumurta tabası gibi olan ona herhangi bir kapak oluyor mu? İnternetten aldım ya, 😒
Nisanannesi34 Fincan https://mutluresim.com/ Burdan fotoğrafı yükleyip kopyala yapıştır yapcaksınız buraya
Nisanannesi34 Fincan Kapak diyince ben cam kapakları diyosun sandım :) 2 kapak var biri yuvarlak çukur tencerenin diğeride küçük çukur tencerenin tavalara olmuyor zaten
Fincan Nisanannesi34 kız şeffaf kapak falan yazdım ya 😀 üç gündür yıkamadım tencereleri iade edersem diye 🤣
Fincan Nisanannesi34 son olarak makinede yıkıyor musunuz onu da sorayım elimde yıkadım makineye atılıyor diyor ama yıpranır gibi geldi bana
Nisanannesi34 Fincan 1 senedir kullanıyorum hiçbişey olmuyor dediğim gibi bitek çabuk çiziliyor saplara dikkat