Anne53 37 haftadan selamlar çarşamba gunu gittigimde dogum pozisyonu almıs durumda bebek dedi kilosu 3220 (normal dimi ) nst baglandım sancı yoktu Sizlerin durumları nasıl
Kalbiimde2can Anne53 Benimde 35den beri dogum pozisyonunda simdi 38+2 olduk hala sanci manci hic bisey yok 🤭 Bebisinizin kilosuda gayet iyi ilk oglum 37+1de 3200 dogdu 🙈
Tgcmrt48 Anne53 merhaba bende aynıyım 37 haftalık oldum dün kontrolüm vardı kanala yerleşmiş dedi nst sancı yok eğer ağrın falan olursa erken alırız dedi normalde 8 Ağustos sezeryan olcam 🌸 3 kiloyuz
runkli0606 Anne53 37 ye bugün girdim 2900 kilosu haftasıyla uyumlu 32 den beri doğum pozisyonunda 2 cm açılmam var ama sancı nişan su gelmesi hiç bir şey yok bekliyorum bugün adaçayı içmeye başladım hurma yiyorum bakalım 38 i geçeyim 40 ı beklemem inşallah
Anne53 Kalbiimde2can oys masallah rabbım dıgerınıde saglıklı bi sekılde kucagınıza almayo nasıp etsın
Anne53 Tgcmrt48 Normal dogum kendınmı tercıh etmıyosun zorunlu sezeryan mı canım allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın
Yaseee01 Bende 37 deyim şuan benim de doğum pozisyonu almış ama herhangibir belirti yok şuan biraz tedirginim sadece bebegin kilosuna göre normal mi sezaryen mi belli olacak bakim