db27072022 Delidolu Canım Allah kolaylık versin çok zor oluyor. Bizde yeni taşındık kendine çok dikkat et.
skzlkya20 Delidolu bende 4 aylık hamileyken ev taşıdım bir de 3,5 yaşında kızım var Allah gücünüzü arttırsın gözünüzde büyütmeyin taşınmaya kesin karar verdiyseniz yavaş yavaş kolilemeye başlayın az kullanılan eşyalardan kendinizi yormadan
Anne_elif Delidolu 3.5 yaşında oğlum var 9+1 hamileyim 2 haftadır halen evin işi bitmedi. Sabır Allah yardım eder .
esraEb Delidolu ben 36 haftalığım biz de aynı durumdayız 😤 allahtan kendi evimize geçeceğiz ama asla bir şey yapamıyorum. Her gün bi koli iki koli anca yapabiliyorum. Siz de zorlamayın kendinizi. O haftalar çok önmeli. Bebek henüz tam oluşmadığı içn tutunmamış oluyro ve düşük riski çok yüksek. Hiç zorlamayın kendinizi derim 🙏
bbayram 9 haftalık gebeyim, bir de 4 yaşında bir kizim var.. biz de 1 ay sonra taşınacağız.. üstelik yardım edecek kimsem de yok, eşim çalışıyor olacak o günlerde.. şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl yapacağım nasıl olacak diye 🤦🏻♀️
Kyy01 Ben 35 haftalıkken taşındım ay perişan oldum hele sıcak çok zorluyor Allah yardımcısi olsun taşınacaklarin
ipekravzaninannesi Bende 34 haftalığım kirada oturuyorum evim tadilatta 20 25 gün sonra taşınacağım ve burda kimsem yok annem vardı oda taşınıyor ankaraya ben tek kaldım kayınvalidmler desen hayatta yardım etmezler kızını nişanlıyor o curcunada gelip bana yardım etmez yavas yavas bende toparlaniyorum artık kendim gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun
Akusss Ben de 8 aylıkken tasinmistim bir şekilde oluyor ama sonrasında 10 gün dinlenemedim gecmedi yorgunluk. İmkanınız varsa yardımcı çağırın ailenizden veya temizlik için birini tutun yoksa en çok temizlik yoruyor malum evden çıkarken temiz bırakmak istiyor insan..