Ozgemetin2015 Kızlar 5+4 üm az önce doktordan çıktım 2 kese gördü birinin içi dolu biri boş boş olan sağlıksız olabilir düşebilir dedi var mı basına böyle bişey gelen sonradan bebek oluşur mu yoksaa düşer mi çok şaşkınım şu an 😳😂
Yenibirannee Ozgemetin2015 evet ya insan cok şaşırıyor. Banada ayni kesenin icinde 2 tane bebek görüyorum ama 1 tanesi gelişmemiş gelişirse ikiz gebelik olarak devam edersin dedi. Ama benimki gelişmedi. Açıkçası 2 yaşında kızım da var ikiz bebege yetismezdim 🥰 sizin ilk gebeliginiz mi?
Denizim921 Ozgemetin2015 belki diğeri geç döllenmedir dolabilir daha biraz zamana ihtiyacı var sağlıklı olup olunmamasının anlaşılması için bende ikiz hamileyim bu arada 10+5 deyiz
Hasret5506 Ozgemetin2015 benimkide öyleydi ama farklı keselerde idi teki gelişmedi kanama oldu diğerinin kalbi durdu kanamdan dolayı
Bebegim3444 Ozgemetin2015 canım benmkilerde ikiz. Tup bebek olmasına rağmen biri geriden geliyor. İlk gittigimde birinin kalbini duydum ikincisini duymamamıştım 7. Hafta da duyduk. Biraz daha sabret stressiz günlerini geçirmeye çalış. Burda 10. Haftada dahi gec döllenme oldugu icin kalp atışını gec duyanı okudum.
Ozgemetin2015 Yenibirannee diğeri sağlıkla devam ediyor mu su an ? Çok tedirginim dolu olana zarar verir mi gelişmezse 🥺
Yenibirannee Ozgemetin2015 evet cok sukur 29 haftalik olduk. Benimkinde cok belliydi ama sagliksiz oldugu. Sizin ayri kese belki haftaya gelişmiş olur cogunda bu sekilde oluyor zaten. Benim tek kesedeydi. Insallah ikiside sağlıklidir 🌸☺️
Kediannesi1 Ozgemetin2015 5 haftalıkken bende 2 boş kere göründü küçük daha biri gelişmeyebilir bekleyelim dedi 7. Haftada gittim birinin kalp atışını duydum diğerini gördüm 8. Haftada birinin daha küçük olarak ikisini de gördüm kanamam başladı maalesef ama kalp atışları vardı küçük olan hep riskliydi şimdi 18. Haftaya giriyoruz kızım bir kaç gün daha küçük ama ikisi de sağlıklı şükür ikizlerde biri geriden gelir genelde 🥰