Lur-2006 Arkadaşlar elimde oksopar proluton ve Progestan iğne mevcut. İhtiyacı olan varsa ücretsiz kargo bedeli karşılığında yollayabilirim.
Bebegim3444 Lur-2006 merhaba. Proloton kac tane mevcut acaba. Dusuk tehlikem var ve bu igne zor bulunuyor da
Yasemincee26 Lur-2006 canım merhaba kimseye göbdermediysen ilaçlara bende talibim pazartesi tüp bebek tedavisine başlıyoruz benim için iyi olurdu
Lur-2006 Bebegim3444 belki 30-40 tane mevcut.benim de düşük tehlikem vardı bulunmuyordu tüm Türkiye’de ecza depolarından buldum. size kaç tane lazim.
Bebegim3444 Lur-2006 aaa ben Eczanelerden teker teker toplama yapmaya çalışıyorum. Bana 6 tane yeterli. Uc hafta daha kullanicam. Ben eczacımı arıyım bulmuş mu diye. Bulamamışsa gönderim sağlarsınız ama bulmuşsa baska ihtiyacı olana gönderirsiniz 🥰
Lur-2006 Bebegim3444 tamamdir siz sorun bulamamişsa ben bu gün kargoya veririm. Hem siz bulma stresine girmemiş olursunuz hem de benim elimdekiler gerçekten ihtiyacı olana gider ☺️
Bebegim3444 Lur-2006 Allah razı olsun canım konuştum uc tane bulmuşlar. Diger ucu icin depodan bekliyorlarmış. Bulurlarsa alırım. Yoksa haber veririm gerçekten cok zor bulunuyor. Hic bulamayan arkadaşlar da vardır. Eger son uc tanesini bulamazsam haber veriyim sana.
kubraQwe Lur-2006 valla iyi olur cok sevinirim kac tane yollarsinız peki nerden yollayacaktınız canim
kubraQwe Lur-2006 bende zor alıyorum her hafta doğuma kadar kullanıcam ben 12 haftalığım canım suan iste daha cok var elimde olsa daha rahat ederim valla çok dua ederim sana
kubraQwe Lur-2006 tamm canım yolla bana o zaman ben 12 hastalığım 26 hafta daha kullancam tarihleri nasil peki canim 26 tane daha lazim bana
kubraQwe Lur-2006 tamm canim ya o kadae sevindim ki zaten ilaclarim çok tutuyo kan sulandirici 6000 10 kutu alıyorum 500 tl olmuş
Lur-2006 kubraQwe siz tam neleri istiyorsunuz yazın kaçar tane ona göre yollayayım bebek bakıyorum kafam yerinde değil kusura bakmayın😀
kubraQwe Lur-2006 oyy çok iyi yemin ederim çok sevindim rahatladım stres oluyo insan ilaç bulamayinca köyde oturuyorum zaten ilaç icin taa başka eczaneleri dolaşıyorum çok mutluyum suan sana cok dua edicem allah razı olsun düşük tehlikem de var yol gitmem yasak zaten saol