Aysensrkan ikiprensannesi__ sizde güle güle kullanın 🙏 bu valiz organizeri yeter mi ya iki paket mi alsaydım
ikiprensannesi__ Aysensrkan benim için yeterli canım çok bişey goturmicem en büyüğünü kendime alacağım diğerleri bebeğin eşyaları için kaldıysa alabilirsin yedek olur elinde fiyatı çok uygun çünkü
ikiprensannesi__ Burakipek 8.bucukta gittim aç karnına sıcaktan bayilacaktim yemin ederim son dakika gözümün onu karardı ama vazgeçmedim 🤣
Burakipek ikiprensannesi__ ıyı yaptınız valla güle güle kullanın 🌸🥰bitmezse BNde almaya gıderım öğleden sonra😂
ikiprensannesi__ Aishvet7 hemen kaptılar benim ihtiyacım yok diye çok bakmadım açıkçası ama güzel duruyordu saniyede aldılar bitti 🤭
Deryazym Aishvet7 bende organizer keçe çanta ve zıbın aldım. Zıbınlar çok kaliteli tavsiye ederim sizede.
Sbha_13 Aishvet7 zibinlar guzel gecenlerdede iki tane almistim daha once yengeme ablamada almistik almalisin bence
Sbha_13 ikiprensannesi__ kiz kostumda teyzelerden firsat gelemedi zibin corap aldim ciktim obur duzenleyicide vardi alacaktim onuda almislardi
ikiprensannesi__ Sbha_13 ayy hemen kapılıyor ben 8.30 da gittim bekledim iki tane valiz düzenleyici vardı birini zor aldım hemen aldılar hicbirsey bakamadım bile 🤣🤣
Herhangibirisiiiiiii Sbha_13 Bende aldım zıbın canım kısa kollu 2 tane ama bi tık küçük geldi gözüme baba mı öyle geldi 😂 3 ve 6 ay aldım
ikiprensannesi__ Aysensrkan bişey soracağım bu valiz düzenleyicyi yıkamaya gerek varmı acaba yikicakmisiniz siz kararsız kaldım