Yasemin__ HHY ilk 15 gün yetiyo bence ben öyle yaptım şuan bebeğim 1ay 4 günlük. Sarılık riski yoksa bence iki hafta yeterli zaten Ondan sonra kendi kalkıyo benimki yarı kırkından sonra artık uyutmuyor beni
Bebiskosuu HHY Daha dün eğitimdeydim. Emzirme eğitmeni sakın 2 saatte bir lafını dikkate Almayın bebiş istedikçe emzirin dedi ben öyle yapacağım başka işim mi var aranma elleri yumruk yapma vs belirtiler görünce emzirin dedi
HHY Yazmelegi_ bence de yeter gibi ya 2-3 hafta insan hissediyor, önceden yetmiyor gibiydi uyandırma gereği duyuyordum ama şu an uyandırma gereği duymuyorum sanki 40 beklenmeye gerek yok heralde
merveekzmn Biz kırkı çıkıncaya kadar devam ettik ama bizde sarılıkta vardı sonra kendi ne zaman isterse emzirdim ama genelde yine 3 saati geciktirmiyo
Seh999 Doktorlar ilk 1 ay 2-3 saate bir emzirmeyi öneriyor daha sonra talep ettikçe emzirebilirsiniz diyorlar.
Cancan2 15-20 gün 2 saatte bir emzirdim sonrasında kendi keyfine göre emmeye başladı ama sağolsun 3 saati geçirmiyor