Elzsy2023 orta sertlikte yaysız olması gerektiğini birçok yerde okuyorum. Fakat istediğim gibi hala bulamadım. Alıp memnun kalan, aldığı yer veya link paylaşabilir mi
ilaydakaraali Elzsy2023 park anne yanı yatak için arayışınız var ise Yataş Mini Twiny Sünger Yatak , eğer montessori yatak içinse Çilek Bamboo yatak öneririm.
Agg0207 Elzsy2023 Park yatak için arıyorsan İşbir Arya junior yatak büyük yatak için ariyorsan yine İsbirde yaysiz çocuk yatağı dersen gösterirler zaten ben kızımda kullanıyorum kaç senedir çok memnunum
Mire Elzsy2023 yataşın kendi sitesinde twiny yatak var şuan baya indirimde mutlaka al herkes çok öneriyor ben sipariş verdim sonra indirime girdi doğumuma çok az kaldı yoksa tekrar sipariş vericektim yataş twiny yazınca çekiyor
Mire Elzsy2023 hayır sepete atın indirim uygulanıyor ve ciddi anlamda fiyatı çok iyi 871e düşüyor ben 1.000₺ almıştım 3 gün önce şimdi yeniden indirime girdi 870₺ oluyor yataş kendi sitesi veya enza homedan sipariş oluşturabilirsinizz
ilknurakdogan1 Yataşın ürününü alın derim biz onu aldık park yatak için Gündüz kullanım içinde e bebek ten ilk yatağımı aldık