AyseNurdogan Kızlar 11 gün kala doğumum oldu malesef pozitif doğum hikayemi yazmak isterdim ama perişanım sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyleri anlatıcam size.. Rabbim herkese kolaylık versin şimdi oğlum yanında ama herşeye bedel 💙
Yazmelegi_ AyseNurdogan geçmiş olsun bebeğiniz siz iyiyseniz hersey geçiyor allahın izniyle genel sezeryan mi oldunuz
AyseNurdogan etkafa normal doğum olarak konuştuk 6 saat sancı sonucu 9 cm açılmam oldu fakat sezeryana aldılar her iki doğumu da tattım bir evlatla. Çok zor bi süreçti benim için 🥺
AyseNurdogan bendeanneoldum_ suni sancı vermediler evde kendi suyum geldi hastaneye gittim hemen 4 cm açılma var denildi 6. Saatin sonunda 9 cm açılmam oldu fakat doğum esmasında beni apar topar sezeryana aldılar komple bayıltın artık dayanamıyorum dedim gücüm bitmişti çünkü
Lina-47 AyseNurdogan Kiz bayada acilman olmustu tam dgum Aninda sezryana girmissiniz Allah sizlere bagislasin sen ve bebek iyiseniz onemli olan o agrilar sancilar hepsi snra Dan unutuluyo geciyo
AyseNurdogan Lina-47 bebek sıkıştı rahim kasların çok sert açılma olmuş ama bebeğin kafası çıkmıyor dedi apar topar sezeryana aldılar. Hamdolsun bebekte bende iyiyiz sadece sütüm yok gelmedi hala
Melek0606 AyseNurdogan aynı durumu yaşadık 😰 ilk çocuğum normal 2. Çocuğum 9 cmle 13 saat sonunda sezeryan oldu
AyseNurdogan Yazmelegi_ zaten artık dayanacak gücüm kalmamıştı çok yorgundum beni komple bayıltın nolur artık uyumak uyanmamak istiyorum dedim
AyseNurdogan Melek0606 evet ilk gebeliğimdi benim. Çok yordular acıttılar.. hala güçsüz takatsizim kendime gelemiyorum iki doğum yaşadım
AyseNurdogan Bi kaç gün böyle sürer dediler gelse de gelmese de emzirmeye devam edin dediler birazdan pansuman yaptırıp sıcak bi duş alsam gelir belki