bastet Arkadaslar bu sorum salakca gelebilir size ama inanin bir gram bilgim yok lutfen yargilamadan bilgilendirin, tesekkurler. Simdi oncelikle bir bebek arabasi satin aliyoruz. Oto koltugu da o markadan mi almak gerekiyor bebek arabasina oturtabilmek icin? Ya da mesela bi bebek arabasi aldik diyelim cocuk dogdugundan itibaren 3-4 yasa kadar ayni arabayi kullanabilir mi pusetsiz? Oto koltugu da ayri alsam mesela o da 0 ayliktan buyuyene kadar kullanilir mi? Umarim sorularimi dogru sormusumdur Allah askina bana bi yardim edin
Nisanannesi34 bastet Oto koltuğu 6 aydan sonra kullanılabilir canım , bazı bebek arabaları doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama bir çoğu pusetsiz bebek için sağlıklı değil ilk 6 ay yine pusetle kullanman lazım.. pusetler arabaya kemerle yada aparatla sabitlenebiliyor ama oto koltuğunu ayrı olarak satın alman gerek
Kubracigimm bastet estağfurullah olur mu öyle şey 🙏 biz oto koltuğunu 0-36 ay olarak aldık henüz kullanmaya başlamadık puset olduğu için. Bebek arabamızı da pusetli travel sistem olan bir akrabamız verdi sağ olsun ama o kadar büyük ve yer kaplıyor ki sadece pusetini kullanıyoruz elimizde taşıyoruz onu da arabaya bindirip indirirken. Bebek arabamızı da kabin boy 0-5 yaş arası aldık daha minimal az yer kaplıyor hemde sonradan değiştirmek gerekmiyor. Travel sistemleri bir süre sonra değiştirmek gerekiyor bebek büyüdüğü için.
adatuna Bebek arabası ayrı, puset ayrı oto koltuğu ayrı. Puseti hem bebek arabasına hem de arabaya koyabiliyorsunuz. 6 ay sonra oto koltuğuna geçersiniz.
bastet Kubracigimm cok mantikliymis, ben simdilik puseti olan bi araba alayim daha sonra da bi kabin boy araba ve ayri olarak oto koltugu alayim o zaman
Kubracigimm bastet isterseniz direk kabin boy araba da alabilirsiniz o daha iyi oluyor tek araba almış oluyorsunuz en azından. Ama pusetli arabanın da şöyle güzelliği var bebek yukarıda duruyor ve sürekli yüzü size dönük. Bizim kabin boy öyle değil maalesef hem bebek aşağıda kalıyor arabanın boyundan dolayı hem de yönü sadece karşıya bize dönük değil.
bastet Kubracigimm bu dediginiz cok mantikli geldi direkt kabin boy alacagim. Sizinki hangi marka/model ve memnun musunuz kullanisli mi? ☺️
Kubracigimm bastet Bizim arabamız bu Çok hafif kullanımı kolay Tek el aç kapa yapılabiliyor Az yer kaplıyor Tentesi kumaşı baya kaliteli, Kraft alacaktık açıkçası ama karşılaştırınca aradaki fark baya belli Satış danışmanı arkadaş sa şunu dedi Kraft tek çocuk idare eder ama bu iki üç çocuğu da büyütür. Biz de bunu tercih ettik ☺️
Kubracigimm bastet üzerine 15 kilo bebek koyup denedik hiç bebeğin ağırlığı belli değil sanki boş gibi. Manevraları da çok iyi
bastet Kubracigimm cok tesekkurler bilgiler icin, peki tekerlekleri nasil? karda kista beni idare eder mi. cunku ben kanadada yasiyorum surekli kar kis kiyamet. aracim var ama gunluk yarim saatlik yuruyusler yaparim idare eder mi sizce
Kubracigimm bastet bence idare eder kaliteli duruyor çünkü. Karı kışı bilmem ama Türkiye’nin çarpık yollarında sürülebiliyorsa orada hayli hayli sürüleceğini düşünüyorum 🤭