Eylulll_ Hanımlar Lütfen yardımcı olun , tetanoz aşısı oldum bugün saat gecenin 2 si ağridan uyuyamıyorum ve sol koluna yaptım..sağ tarafada yatamıyorum bebeğe zararlıymış , lütfen bişey diyin mahvoldum ağrıdan ağlıyorum 😭
Melekilgn Eylulll_ bende 2 gün önce yaptım kolum şişti ağrıdı şimdi geçti şükür korkutma kendini stres yapma bişi olmaz Allahin izniyle
Tanli1993 Eylulll_ canim Asıri agri olursa parol icebilirsin demişlerdi bana bide buz koy. O kadar iyi geliyoki.
yesillimonn Eylulll_ Soğuk kompres uygula maalesef ağrısı 3 gün falan sürüyor yatma konusuna gelince de bu gecelik yat bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Ozge56 Eylulll_ sağ tarafa yatmak bebege zararlı değil cnm o tarafa yapabilirsin. Kendini sağ yada sol tarafta nasıl iyi hissedersen oyle yatmalisin. Evet sol tarafa yatmak kan akışıni hızlandırıyor ama zararli diye birsey yok ben hep sağ tarafa yatıyorum somada yani doktorum istediğin tarafa yat dedi. Asi olunca ağrı olur yarın geçer zaten ama bende ağrı hiç yapmadı asi yapan hemsirenin eli sert galba.
Cansuumesee Eylulll_ bende pazartesi yaptirdim cok sukur bugun gecti agrisi sancisi biraz zorlayacak sizi ama dayanmayacak durumdaysaniz parol icin ve buz koyabilirsin hic olmazsa agrisi hafifliyor
neslisahctnky-554 Eylulll_ sağ tarafa yatabilirsin bir zararı yok bebeğe canım. Kolunun ağrısı için de parol yada minoset içebilirsin demişti benim hemşirem eğer şiştiyse de kolonyalı mendille ovup buz koy birkaç güne geçer inşallah.
YigitPoyrazMomm Eylulll_ benimde hala var agrilarim 2 3 gün olacak maalesef geçmedi denemedim şey kalmadı bakalım ne zaman geçecek😔
sevaldqn1 Eylulll_ kolanya ile silip biz koy çok kötüysen de bir tane parol içebilirsin:) 1. Dozmu 2. Mi?