Smsmzmz Selam kızlar 37+2 haftalık olduk 2 ağustosta kontrolüm var doğuma da az kaldı kuaföre gitmek istiyorum ağda için çatı muayenesi olabilir diye akıntım var mantar var galiba. Geçmedi daha ya nasıl gideceğim mecbur kendim yapmaya çalışacağım gibi evde off 😒🥲
leila1 Smsmzmz ben kendim yapıyorum kağıt ağda kullanıyorum küçük küçük kesip üst bölgesini alıyorum erişemediğim yerleri eldivenle alıyorum rahat oluyor zaten ağdalı olduğu için az ve seyrek kolay yapılıyor
Melekilgn Smsmzmz evde daha çok zorlanirsin ağdadan iyi anlayan birinin yanına git tahriş olmasın küçük küçük alsın göbüşün den dolayı yapabileceğini sanmıyorum
Mire Smsmzmz ben tam 37+2 de gittim çatı muayenesi olmadım belki doktordan doktora farkeder ama sorduğum halde bile daha yok haftaya gel dedi
Smsmzmz Melekilgn ah ah yapamıyorum ki zaten canım bı üstleri alıyorum geri kalan kalıyor göbekteeeenn 😅😅😅😅😅😅
bbayram Hamile kalmadan iki ay önce lazer seanslarım bitti ama özel bölgemde tek tek de olsa tüyler kalınca kağıt ağda bantlarıyla temizlemeye başladım, şimdilik memnunum durumdan ☺️
Smsmzmz bbayram oh valla ne güzel bende tam başlayacaktım lazere hamile olduğumu öğrendim önceden yaptırsaydım senin gibi rahat ederdim 🥲
Asyaegemenmom bbayram lazerden sonra kıllar kökten alınmamalı diye biliyorum . Kök uçlarını uyandiriyormus
Melekilgn Smsmzmz işte o yüzden iyi bir kuaföre git hamilesin akıntının olması normal bundan çekinme o yaparken peçete bulunsun elinde arada silersin kusura bakmasın artık gayet normal bişey ☺️🌸
Mire Smsmzmz ben de üstleri jiletle altlar eldivenle hallediyorum görmeden de oluyor ne bulursam çekiyorum kusura bakmayın böyle yazdım ama belki yardımı dokunur
bbayram Smsmzmz eşiniz yapamaz mı ☺️ henüz göbeğim çıkmadı o yüzden eşimden bu konuda hiç yardım istemedim ama istersem yapar becerir diye düşünüyorum, hamile değilken yapmak istemişti bir ara meraklı 🤦🏻♀️ bazı erkekler her işi beceriyor diye eş fikrini sunmak istedim ☺️
Fatmayagiz Ağda çok can yakıyor dayanamadım deri inceliyormuş . Bende aynı durumdan muzdaribim jiletle alıyorum malesef. Çekincem o oldu doğum yakın. Salı günü muayenem var
Asel-2023 Banyo için olan jiletler le ayna koyarak alabilirsin bende agdaya gitmeyi düşünüyorum doktoruma sormadım hennuz bı zararı olurmu diye