Gonca4297 Ödem için neler yapıyorsunuz? 35 haftalığız ayaklarım cok kötü şiş acıyor ayakkabılarım terliklerim olmuyor, ellerim şiş ve parmak uclarim uyuşuk hissizlik var. Neler yapılabilir ödem için acaba?? Tavsiyelerinizi bekliyorum
M00n Gonca4297 aynı durum benim başımda inan ki hiçbir şey işe yaramıyor magnezyum günde 2 defaya çıkarttık ama değişen yok bol bol su iç sadece ve çok ayakta kalma 🙏🏻
runkli0606 Gonca4297 valla ne ilaç ne başka bir şey işe yaramıyor aynı durumdayım bazen ellerimi kullanamaz hale geliyorum ayaklar desen davul en güzeli sık sık soğuk su tutup havaya kaldırıp yatmak oda bi nebze rahatlatıyor. Artık dayanacaz doğuma kadar
Gonca4297 M00n Ayakta fazla kalmasam da ayni hic inmiyor ki anlamis değilim acıyor bide basamıyorum dogurunca geccek demi :/
eylem_ Doktorun tuzlu ve şekerli yeme dedi. Sıcaklar bile şişiriyor son zamanlarda gelen ödeme çare yok bence
brsngengec Gonca4297 bol bol yürüyüş ben 38 haftadayım bıldıgın kütük gibi tabiriyle geziyorum şiş şiş yuruyus yaptım mı ınıyo ha bide tuzu kestim epey Bı faydası oldu
M00n Gonca4297 benim de tek duam doğurunca geçmesi 😢 37+3 üm şu an doktor 40 çıkana kadar anca iner ödem dedi yaz gebeliği olduğu için ekstra şişiyoruz sanırım 🥹
Blue9817 Tuzlu yeme fazla ayaklarını mümkün oldukça uzat yastık üzerine falan köy sıkı terlik ayakkabı giyme fazla ayakta durma canım
Zeyzey055 Haftadayim.. benimde çok yürüyünce oluyor iniyor sonra tuzu azalt canim.bide ekmeğini tam buğday ekmeği tüket canim bol da su ilk gebeligimde bende 32 ye kadar çok odemliydim haziran da dogum yapmıştım çok sıcaktı tuzlu yiyordum Hamur işi vs sonra 32 de pırt çıkıverdi bebem 🤣🤣 kesinlikle tuz odemin kaynagi
runkli0606 1Gozde1Yusuf- 🤣🤣yok canımın içi normal yapacam inşallah bi aksilik olmazsa dün az kalsın dopuruyordum zaten 2 gün hastanede yattım çıktım🙈🙈 geceden sabaha 4 kere kurcaladılar gelen parmak attı giden parmak attı sancılar çıkmaya başladı en son cıngar çıkardım imza attım eve geldim