Ceysu1111 Kızlar bu progestanı fitil olarak kullanan var mı daha önce ağızdan kullanmaya başladım fakat doktorum fitil olarak devam et dedi ama sanki hafif bir kanama yaptı kırmızı değil de koyu bilemedim peçeteye silince geldi var mı bu tarz bir şey yaşayan?
Alizee Ceysu1111 cnm progestan tam tersi kanamada verilen bir ilaç kanamayı durduğu için. Niye dr size bu ilacı vermiş?
Htczmhri Ceysu1111 27 haftadır kullanıyorum günde 2 kere bazen yapabiliyor içerde kalıntıdan kaynaklı ama yinede doktoruna danışmalısınız
A12_S07 Ceysu1111 Ben fitil olarak koydugumda az bir kanama oldu o yüzden ağız yoluyla sabah akşam alıyorum kanamam durdu 7 gün oldu evet uyku yapıyor ama zaten uzandigim için önemli değil fitil olarak kullanamadim
Elifncr Haftada pembemsi kanama ile baslayan ertesi günü kahverengi olrak devam eden ama az sekilde olan lekelenmemden dolayi acil banada progestan verdi fitil olarak aliyorum/ düşüğü engellemek için veriyorlar bir kez düşük yaptığımdada vermişlerdi ama maalesef kanamam arttı ve düşük gerçekleşti
Grglkbrr Elifncr kanamaniz fitilden sonra mi artti, bana da fitil olarak al dedi simdi siz boyle yazinca korktum dusuk tehlikem var benimde
Elifncr Grglkbrr daha yeni görüyorum programa pek alışamadım da çnceki kullandığımmda kanamam günbe gün artarak devam etti zaten fitlin etkilediğini düşünmüyorum düşüşe geçtkten sonra doktor vermiş demek ki tutsun diye ama tutmadı. Bu sefer çok hafif pembe ve kahverengi 2 gün süren lekelenme oldu kendiliğinden kesildi ama fitl verildiği için 3 gün kullandım sonra kendi isteğimle bıraktım bugün tekrar çok az kahverengi leke gördüm salı randevum var bakalım..