selverg zeynep_mehdi hemde ne baş dönmesi yerimden kalkamıyordum feleğim şaşmıştı hemen acile gittik meğerse fazla doz vermiş sevgili doktorum allahtan bebeğe birsey olmadı acildeki doktor hemen kesmişti serum vs ancak kendime gelmiştim
Oznurkocuk zeynep_mehdi baş dönmesi uyku hali aşırı uyku da yapıyor normal yani fitil olarak aldığımda biraz düzelmişti
Canimucizem zeynep_mehdi ilaç olarak alırsan aşırı derecede belirtileri yaşarsın bulantı baş dönmesi gibi en rahatı fitil olarak ben ilk günden beri kullanıyorum 29.haftadayim fitil olarak atıyorum günde 3 kere bir kere bile bir belirtisini yaşamadım bu şekilde çok rahat
Sltnnv zeynep_mehdi ben hap şeklinde içtim. Kullandıktan sonra bikaç saat içinde felaket baş dönmesi yaşadım ya berbat bir şey. Zaten yan etkilerinde yazıyor baş dönmesi yapabileceği ama öyle hafif bir dönme de değil yani yaptığı maalesef. Çok şükür artık kullanmıyorum
Kader5665 Bende hap olarak vermişti doktor baş dönmesi yapıyordu doktorum vajinal yolla almamı söyledi ayriyeten progestan iğneyi de kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı etkili bir ilaç
zeynep_mehdi Kader5665 bende dün başladım keşke sorsaydin orda fitil olarak kullanabilir miyim dye coo kötü yapyo beni içince
zeynep_mehdi Ebruebos Hap olarak kullanca baş dönmesi oluyor sanırım günde 2 kere kullanmam gerekiyor
Gamzeligamzenur zeynep_mehdi bende fitil kullanıyorum iğne de olucam akşam iğne. De de baş dönmesi yapıyormuş evde iş yapamazsın çocuklara bakamazsın demişti doktorum
Aslanmommm zeynep_mehdi hap olarak atma oovv öylebi baş dönmesi oluyorki narkozlu gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️