Nurcihannan Kızlar 2 pakwt almıstım indirim bar diye 1 numara. Şimdi actım paketi çok küçükmüş yeni doğana olurmu acaba
Pnr_KMRC1 Nurcihannan bende sleepy 1 numara 48 li aldım 1 paket tam oluyor die biliyorum bununla başlarım hastane çantama koydum
Zeynepz Nurcihannan küçük değil bebeğim 3320 doğmuştu ve 150 tane bez kullandım 1 numaradan en az ve doğduktan sonra da kilo alımı güzeldi 45 günlükken 5 buçuk kilo olmuştu ilk bi iki hafta günde 7-8 bez değiştiyodum çok yapıyodu altına o yüzden baya kullanmıştım
Elfakca Nurcihannan eğer bebiş 3 kilo ve civarı doğarsa kullanabilirsiniz ama 4 ve üstü doğarsa elinizde kalir ona göre hesaplayıp alın derim ben
Deletedmom0071 Olur tabi ama 2 paket çok olabilir. Biz 1 paketin yarısını bitiremeden 2 numaraya geçmiştik. Stoklayacaksanız en çok 3 numara ve 6 numara uzun kullanılıyor. Diğerlerini hemen atladık biz.
Deletedmom0071 Nurcihannan yetmeeeez ☺️ çocuğunuza en büyük iyilik ona bir kardeş yapmaktır . İlerde bunu daha çok anlayacaksınız. Siz olmadığınızda çocuğunuzun güvenebileceği tek liman o olacak. Kardeş candır 🩷
Sukran2022 Kızlar ben Prima premium care 1 numara aldım boyutu nasıl daha açıp bakmadım sleepy daha küçük oluyor galiba benim aldığım büyük mü gelir acaba
Merveaysem Pure baby kullanan var mı onların da yenidogani cok küçük geldi gözüme bende napsam nasıl alsam bilemedim