Avcihavva Kızlar şafak 7 ve ben nasıl başardım bilmiyorum öksürük oldum doğumdan önce kurtulmam lazım bundan neler yapabilirim evde deneyip sonuç aldığınız tavsiyeleri bekliyorum
MelikeOkdem Avcihavva bende aynı dertten muzdaribim hamilelerde 1 çay kaşığı zencefil ve 1 çay kaşığı bal önerisini deniyorum☺️ İnşallah geçecek
Fehimeardenhamza Ay hiç sorma 34 haftadayim hamileliğim başından beri oksuruyorum şuan gripliyim daha da fazla arttı bal limon suyu karabiber ı karıştırıp yiyorum biraz kesiyor
EmineBurcuTfekiSar Bende aynı dertten muzdaribim Pazartesi Allah’ın izni ile sezeryan olacağım ama grip olmayı başardım. Burnum tıkalı, boğazlarım acıyor ve kuru kuru öksürüyorum. Ihlamur-papatya-elma-tarçın-tane karabiber-karanfil ile çay yapıp bal karıştırıp içtim kaç bardak banamısın demedi. Öneriniz varsa bende alabilirim. Artık öksürdükçe kasıklarım ağrıyor o derece.
Avcihavva Hepinizede geçmiş olsun kızlar ya kış hamileliği bu yüzden zor galiba lohusalik nasıl geçicek bakalım evde ıhlamur bal zencefil var bende yapıp içeyim inşallah faydasını görürüm