Yeniumutlar Kızlar 28 haftalık hamileyim ve aşırı ayakalrima kramp giriyor belim çok agryr yuruyusde yapyrm ama fayda etmio. Uyusyr ayaklarm napsam iyi gelr
Brn_cnn Yeniumutlar doktorunuza söylemeniz gerekiyor. O da size magnezyum kalsiyum karışık bir vitamin yaziyor düzenli aksatmadan içince sıkıntı kalmiyor
EbrKzlky Yeniumutlar Eczaneden bile alabilirsin hamilelerin kullandığı magnezyumu reçeteli olmuyor genelde zaten, hergün düzenli kullan faydasını görürüsün
Yeniumutlar Brn_cnn 1 ay snra randevum malesef yaa . Şehir hastanesi takipliyim de Sağlıkocağı doktoruna yazdırsam olurmu acaba
Selma_4701 Yeniumutlar benimde bitmişti sağlık ocağındaki doktoruma yazdırdım o olmadan kol ve bacak kreplarımdan kurtulamıyorum asla çok kötü ağrı yapıyor bende magnezyum çok iyi geliyor ama aksatmamak lazım aksatıncada ağrı oluyor
cevriye35_ Fındık hergun bir avuc yiyorum sade soda ve muz faydasını goruyorum her gun tuketiyorum deneyin pisman olmazsiniz hicbir ilac icmiyorum
ahsengl Yeniumutlar sade Beypazarı maden suyu iç canım bana o kadar iyi geldi ki her gün içiyorum içerisinde doğal mineraller var içmediğimde bende de oluyor maalesef ama sade olanından iç meyvelilerin içersinde katkı maddesi oluyor