Fatos20 32 haftalık hamileyim kızlar doğum çantası hazırlıyorum da önerebileceğiniz pişik kremi gögüs ucu kremi var mı
Ezgikrdy Fatos20 sebamedin pisik kreminden cok memnunum ilk ogluma hep ondan kullandim simdi ikinci oglumada nasip olursa onu kullanacagim gogus ucu icinde lansinohun kremini kullanmistm yine onunla devam edecegim
Kubra0505 Fatos20 pişik kremi sudocrem göğüs ucu içinde ebeveyni kendi kremini aldım 40 ml 50 tl aldım bugün. Yorumlarına baktım çoğu memnun eğer işe yaramazsa lansinoh alıcam
Blueberry0 Fatos20 Canım göğüs ucu kremi için tekte lansinoh öneririm, Pişik kremi için ise Mustela veya bepanthol baby 🩷
Fatos20 Ezgikrdy inş. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gögüs ucu için önerdiğiniz kremin resmi var mı
Fatmayagiz Lansinoh aldım göğüs ucu için doğum çantamda. Sudocrem aldım pişik içinde. Yakında doğum yapan tanıdıklarımdan tecrübe edinenlerden aldığım bilgiye dayanarak etkiliymiş
Ezgikrdy Fatos20 amin sagolun hepimizde insallah . Malesef resim paylasmayi bilmiyrm 🙈 e bebekten alabilirsnz ama magazasndsn veya internet magazsndsn arama butonu yerine lansninoh gogus ucu kremi diye o sekilde bulabilirsnz 😊
Trldyg Sudocrem alırsanız en küçük gramajı alın tavsiyem bende tanıdıktan duyup almıştım, benim oğluma hiç faydası olmamıştı, Bepanthol iyi gelmişti.