Iffetnur_ahsen Iffetnur_ahsen ve Protestan kullandın mı ben şuan Protestan, glifor,troid için levotiron ve folik asit olarak folibol kullanıyorum
MutluluklaGelBebek Iffetnur_ahsen canim ben levotiron 75 birde folik asit folibol kullaniyorum.. Rahim duvar kalinligim iyi oldugundan doktor progeston baslatmadi bana
MutluluklaGelBebek gzdekless bende yedi gun gecsin yaptirayim ozmn cnm benim peki saglik ocagida yapiyor mu ?
Yasmim MutluluklaGelBebek inş canım Rabbim emeklerimizi umutlarımızı kırmasın isteyen dileyen herkese nasib etsin İnan olacak oldumu 1 yumurta 1 sperm dahi yetiyo bnmde eşimin morfolojisi 2 inş güzel haberler alırız
Yasmim MutluluklaGelBebek doktor bana 1 tane dedi ama eczane çok ağır olduğunu söyledi emin misin die bi kaç defa sorduklarında kafam karıştı
Rayiha17 Canm aşılamayı filan blmyorum ama pcosun en byük düşmanı kilo canım. Yarım kilo bile çok farkediyor. Ben çok kilolu değilim. 55 kg. 53,5a filan düşünce hamile kaldm. Bende kalamıyodum. Nedenini ne olursa olsun bence zayıflamaya çalış
tatlibebegim_ Yasmim çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılır yumurtalar o zaman çatladığı için