BMH Benim taaa başından beri hem gaz hem de kabızlık problemim var akşamları maden suyu içmeden uyuyamıyorum alttan çıkmıyor bari üstten çıksın 🤦🏻♀️
Benay Fadimeanne artık usta oluyorum osuramayıp gelen sancıyı Doğum sancısı sanıp hastaneye koşmam rezilliğine ne dersin gece gece 😂😂
Atlarlayasayan Fadimeanne benim de ya ama her gün muz yiyorum ben interntte muzın gaz yapacağını okudum bir iki gün bıraktım denemek için cidden azaldı yediklerimizle ilgili sanırım
Puysal Benim hamile kalmadan önce de gaz problemim oluyordu, özellikle bir şeye stres yaptıysam ya da uzun süre aç kalıp birden yemek yersem gazdan ölüyorum 🙁 gündüz gazım olduğunda işteyken karnıma masaj yapmaktan başka bir imkanım olamıyor ama akşamları evde ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum. Hem çok da üşüyen bi insan olduğumdan ona iyi geliyor, hem de gazın çıkmasını kolaylaştırıyor bende.
Gozdeeerss Fadimeanne benimde oluyo rahim büyüyodur diyolar sağdan soldan sürekli elimde telefon araştırma içindeyim burasi bana iyi geldi
Fadimeanne Gozdeeerss ayenn korkutma ağladım gözlerim torpa gibi oldu evde de tekım derdimi anltcak kimse de olmuyor gerçekten burası çok iyi tanımasam bile aynı derde bir suru ablam,kardeşim yada bnmle aynı yaşda kişiler var 😂😘