Esved18 Hanımlar 33 haftalık hamileyim trombosit kan değerleri 136 çıktı. Korkmalımıyım nasıl bişey ve ne yapacağımı bilmiyorum daha doktora gmrünmedim e nabızda gördüm sonucumu
Fadimr Esved18 gayet normal bence hamilelikte düşüyor ama sizinki baya iyi 100 altına düşmesi sıkıntı normal insanlarda gebelerde ise 70 altına diye hatırlıyorum
Esved18 Fadimr Ay Allah razı olsun çok rahatladım. Zaten uyuyamıyorum sıcaklarda bide bunu kafama takmıştım
Fadimr Esved18 hepimizden😊 benim kendiliğinden düşüyor o değer ilk gebelikte öyle oldu tedavi falan oldum şimdi ikinci gebeliğim bakalım Allah’ın izni ile düşmez inşallah duanıza talibim 😊 sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Esved18 TomrisHanim Kan testlerinde çıkıyor özellikle istenmedi benden kan testimde çıktı e nabızda gördüm bende
Fadimr TomrisHanim normal kan sayımında çıkar hep. Plt olarak ismi trombosit yani beyaz kan hücreleri vucütta ki görevleri ise kanama oldugunda tıkaç görevi görmek kanı pıhlaşmasını sağlayan hücreler 100-400 arası olması gerekiyor normal insanlarda azı zarar çoğu zarar orta olması gerekn bi değer