ipekhrptlarc Arkadaşlar kızımın odası için kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum güvenemedim bildiğiniz güvenilir site varsa söyler misiniz
elifserra00 ipekhrptlarc Ben kendim yaptım çok çok uyguna geldi Trendyolda pembe ağaç diye bir satıcı var 90 tl ye sadece isim yazılı kapı süsü satıyor ordan aldım üstüne pamuk otu okaliptüs dallarından fln süsleme yaptım yarı yarıya fiyata hemde kendi emeğim olmuş oldu
Seyhan494 ipekhrptlarc Instagram da babylukss diye bir sayfa var güvenilir ben oradan aldım kapısüsü ve yastık ayrıca istediğim renkte de yaptılar çok memnun kaldım kapıda ödemesi de var tavsiye edebilirim
Canann1601 elifserra00 görsel varsa atar misiniz lütfen ben de kendim yapmak istiyorum ama malzeme nerden alırım bilemedm
elifserra00 mirlerinannesi Canann1601 
elifserra00 Canann1601 Benim elimde pamuklardan vardı bir de okaliptüs cipso ve pamuk otu aldım trendyoldan cipsolar olmasa da olur o kadar az kullandım ki maks 150-170 fln tutmuştur hepsi
Canann1601 elifserra00 ay çok güzel olmuşşs 🥰😍 çok teşekkür ederim fikir için ben de hemen şimdi dediğiniz siteden sipariş vereceğim ❤️❤️