yenibirannis 3 ağustos da 30 haftalık olucaz normalde o zmn kontrol vardı muaynemiz yarına alındı karnımın altındaki batma ve acıdan dolayı Dr yarın gel ben bakıyım dedi sorum şu 29 haftalıkken bebişleriniz kaç kiloydu😊
elifserra00 yenibirannis 28+5 de 1632 gramdı 2 hafta önde boyu da baya var şimdiden taşıması zor geliyor 🥲
Esved18 yenibirannis Valla onu bilmem ama 33 haftalığım ve karnımın altı bi gergin oluyo yanlarım ağrıyo. Enfeksiyon yok ama rahim hala büyüyo gibi
elifserra00 yenibirannis Kasıklarımda özellikle sabah uyandığımda bi ağrı oluyor ama benim kız biraz fazla yukarıda olduğundan kasık ağrısından çok kalp çarpıntısı nefes darlığı kaburga batması vs yaşıyorum 😅
Ecemp1610 yenibirannis merhaba karnın altındaki batmalar için ne demişti doktorunuz acaba karnın sağ altında batma hissediyorum birkaç kez olup geçiyor
yenibirannis gulsozel @gulsozel @rabisskocc @ikizmom94 hepinize Hayırlı kolay doğumlar diliyorum ben doguralı 4 ay oldu darısı size kızlar 🙏😊
rabisskocc Kevserehdhd evet ama bizim başından beri böyle etli butlu gidiyordu şekerime baktırdım düşük çıktı o yüzden tam gaz yemeye devam 🤣🤣
ikizmom94 yenibirannis yaa eski postmus hiç bakmadım tarihine Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürlü olsun inşallah 🤲🥰