aysgldlrl67 @hande123 inşallah dediğiniz gibi olur😔 Hemşire bir arkadaşım var bana aynısını söyledi... tadını çıkar hayatında sürekli yaşayacağın bir deneyim değil dedi sinema izler gibi bebeğinin dünyaya gelişini izleyeceksin zaten ameliyatın en zor zamanları olan ilk 5 6 saati anestezi yani epidural altında geçireceğin için uyuşukluğun geçince geriye birşey kalmayacak ağrı kesicide alacaksın ...keşke stres olmasaydım güle oynaya girseydim diceksin dedi🙄🙄👶🙄🙄
Bugün 38+0...birazdan kontrolüm var...
Sayaç adeta başa döndü ayaklarım yeniden ödem yaptı mide bulantım var kalktığımdan beri istifra ediyorum... ve düşünüyorum Allah ım bu nasıl bir duyguki bütün kadınlar içgüdüsel olarak bunca sıkıntıyı çekeceğibi bile bile çok gönüllü olarak bu yola defalarca kez giriyor....
Dün bir rüya gördüm...ilk defa diyebilirim... bebeğim doğmuş ben onu alıp direk eve getirmişim kırk yıllık anne gibiyim kalın bir örtüye kundağa sarıyorum sarılıyorum ona uyuyacağız ya açsa diyorum onu aç aç nasıl uyuturum göğsümü ağzına veriyorum emmeye başlıyor sütüm varmı derken olduğunu görüyorum uyandığımda daha önce hiç.hissetmediğim kadar mutluydum bebeğimin bir hareketi beni daha önce bu kadar mutlu etmemişti...evet evet onu özledim dedim... ❤ gerçeği nasıl olacak?? Gerginim...