edasontr bu kumbarayı kullanan ve dolduran oldumu iyi birsey aslında insan hırsa geliyor doldurcam diye bakalım bgun aldımm doldurablcekmiyimm😆😆
miniskesi edasontr enflasyona yenik düşer bitene kadar bugünün 10 bin tlsi olur 10 tl hsjdjdj hayırlı olsun
Nisanannesi34 edasontr Evet bi tamamladık ama tavsiyem küçük paraları tl atın geri kalanı dolar olsun🙏🏼
Razee edasontr ay evet bunun 5000 tl lik olanını aldım sürekli para attım işaretledim 6 ay sonra bi açtım sadece 600 lira biriktirebilmişim 😄😄
edasontr Balbebek012 evet attıgın parayı işaretliyosn çarpı yapıp hepsi carpı oldugunda 10 bn tl olmus oluyor
Kukulikukuli12 edasontr ben 2 tane aldım agustos da 1 sene olacak kredi kartı ödemekten kumbarayı dolduramadım 🤣🤣🤣🤣🤣
CemrePektas edasontr 1 ayda doldurup hemen bişeylere yatırcaksan güzel 😂 buna atıp işaretliceğin yere bir kaç hisse alıp ya da 0.1 gram altın alıp ufak ufak biriktirsen daha çok kazanırsın😂
edasontr Derin11 yaa elimde olunca da harcıyorum hic olmuyor ozamanda boyle bırıktırıp altın fılan alablrm en azından