ummucan
İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle hepinize hayirli kolay doğumlar diliyorum Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsin🤗 Şimdi gelelim benm doğum hikayeme. Sorunsuz ilerleyen gebeligin 39+6 sinda o gece baya sancili geçmişti aslında tabi hafif hafif sancılar ve kasılmalar.benim kızım sürekli kendini karnımda bi yana toplayıp kasildigi icjn brn normal sanmıştım. O sabah uyandığımda bacagmdan aşağı hafif bi sızıntı oldu diz kapağıma kdar ben akintı mi suyumu anlamadım ama hemen duş a girdim temizliğimi yaptım tabi o ara sancılar yok denecek kadar az. Anneme hicbsey belirtmeden eşimi aradim gececiydı sabah da gelmemişti henüz ona galiba suyum geldi dedim her ihtimale karşı eve erken gel falan dedim tabi annem evham li olduğu için ona hala caktirmiyorm eşim geldi uyudu o gün doktorum nöbetçi olduğunu bildiğim için rahatça bekledim akşam 5 de hastaneye gittik tabi o sızıntı gün içinde bi kez daha gelmişti çok hafif. Doktor da su mu yoksa akıntı mi olduğunu anlamadı ve bi test istedi eğer su ise sunni sancı ile doğumu baslaticakti su değil ise iki gün daha beklicek ondan sonra hala dogurmamissam sunni sancı vericeki. Test de braz pahalıydı hem ondan hemde artk gebeliğin son günlerinin zorluklarindan dolayı iki gün öncesi veya sonrası farketmez diyip sunni sancıyı kabul ettim direk yatisim yapıldı ve 7 gb sunni sancı ile lav man verildi. Tabi gittiğimde 1 cm kadar bi açıklık varmış. Sunni sancidan belli bi süre sonra benm kendi sancılarım da oturduğu için açılma iyi ilerledi. Tabi sunni sancı braz zor😏 ben bi ara serum ü kapatıp kendi sancımı cektim. İnanın Rabbim çok mrrhametli. Nefes alıp vermeniz bile hafifletiyor. Ama sunni sancı braz daha zor. Neyse açılmam 6 cm olunca duşa alındım 45 dk boyunca plates topunun üzerinde sıcak su verildi gögsumden aşağısına. Çıktıktan sonra açılmam 8 cm di. Ebe hızlandırmak için sanirjm aşağıdan bi iğne yaptı 9 cm oldu tabi hemen osirada suyum tamamen patlatıldı ve doğum başladı. Açıkçası en çok zorlandığım konu 8 saat sunni sancidan sonra takatsiz kalıp ikinamamamdi tabi bide hastaneye aç gitmiştim açlık ve susuzluk da etki ediyo. Tabi yine de ikinmak en önemli etken. Yaklaşık 15 20 dakikalık bi ikinmam oldu ve meleğim dogdu😍 o an bitiyor tüm ağrılarınız ve sanki hicbsey çekmemiş gb hafifliyorsunuz. 40+0 da sabah 04:15 de geldi minik kuzum ve hayatımız ı güzelleştirdi❤ hepinizn en hayırlı vakitte hayatınızın kat be kat güzellesmesi ümidiyle 😍 dua eder dua bekleriz😘 doğum anında da dualarınızla bağırın daha iyi gelecektir. ((İnşirah suresi, la ilahe illa ente subhaneke inni kuntüm minezzalimin, Rabbi yesir Vela tuassir rabbi temmin bil hayr))