Sedabagvama 38+4 deyim. Açılma olması için neler önerirsiniz ahududu yaprağı suyu duydum ama güvenemedim adaçayı vs vs
Pinklove Sedabagvama Bana doktorum doğumu kolaylştıran fitil yazdı 37 haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi şuan 34 üm. Doktorunuza söyleyin yazarlar belki
Churcill Sedabagvama pelvis masajı mıydı neydi öyle bişey. Zamanı geldiğinde yapabilirsem yapmaya çalışıcam, merdiven çıkma, hurma, adaçayı duydum bir de
Cerkes6019 Sedabagvama egzersiz yapmanı tavsiye ederim hurma ye bol bol kaldırım kenarında bir ayagın aşagı da o şekilde yürü
BurcuSTopsakal Ben denemedim, bana da az kaldı. Ama araştırdıklarım; günde 7 tane hurma, yer silme egzersizleri, merdiven egzersizleri, bol yürüyüş, her gün cinsel ilişki 😁 bakalım kendimde işe yarayacak mı..
BurcuSTopsakal Churcill aynen perine masajı. 32den itibaren yapılması öneriliyor. Normal doğumdaki yırtıkları - kesileri azaltsın diye. Son haftalarda alttan yapılan bakımlarda, çatı muayenelerinin filan da doğumu tetiklediği söyleniyor, kesin bulgu yok ama 😅
runkli0606 Pinklove terjinan vajinal mantar için fitil canım açılmayadamı etkisi oluyor onun oluyorsa muadili var bende kullanıyım