Munevver_bozdogan Kızlar şuan güncel olan özel hastane hamilelik testi ne kadar bilen var mı ? Hastahane fiyat bilgisi vermiyor
Songl28 Munevver_bozdogan ben 100 tl vermiştim kan tahliline şu an 9 aylık hamileyim ama sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz
Busrata33 Munevver_bozdogan Acilde muayene olmadan direk gebelik için kan testi derseniz daha uygun veriyorsunuz diye biliyorum en azından burda o şekilde,75tl verdim 7ay önce.Muayene olsaydım 275vercektim ilk bunu sorun
Agg0207 Munevver_bozdogan sağlık ocağında ücretsiz aynı gün içinde çıktı sonuç sabah verdim kan akşam üstü 5te çıktı
Ozgemetin2015 İzmir de yasıyorum 3 tane acil gezdim devlet bakmadıklarını söylediler acil bir durum olmadığı için. En son özel bir hastanenin aciline 100 tl verip yaptırdım geçen hafta
videl Doktor yonlendırmesı uzerıne gıdersen 100 küsür tutuyormus. acilde 800 küsür tl verdim ben temmuz bası :( liv hospital idi
bebisimbenmmm Munevver_bozdogan şaka gibi herseye para vermek ne arkadaslar devlet hastaneleri niye var niye vergi veriyoruz bu kadar biz acaba.. acile yada kadin doğuma yada saglik ocaklarina gidip kan verebilirsiniz.. şaka gibi yaa herkes fırsatçı olmuş..
rabiaozcans Munevver_bozdogan beta hcg testi diyip kayıt yaptırmıstım ve 150 tl ödemiştm mart ayında. sağlık ocağına verin bence ertesi sabah çıkıyor direkt. e nabızdan görebilirsiniz