1 aylık tatilden sonra evimize girmemizle çıkmamız bir oldu. Her yerde uçuşan susama benzeyen böcekler var çıldırdıımm kızım kucağıma alığ anneme kaçmamız bir oldu fhjllşşi kızımı bugün anneme bıraktım eve gittim bakmaya dolapları inceledim bütün bakliyatları Allah affetsin çöpe attım çekmeceleri çektim sildim ama hiiiç bir şey bulamadım balkon dolaplarına gireyim dedim prdada açılmamış paketler vardı onlarda da bir şey görünmedi sadece Meryem ana otu vardı ama ötle se sağlam değildi o mu yaptı site düşündüm poşetten çıkarıp incelemedim onuda babama verdim gömsün diye çöpe atmak içimden gelmedi dfhjjj salonda yemek odamızda yatak odamızda kuzumun odasında ya her yerde varlar bi taneyi yakaladım öldürünce kan falan da akmıyor çıt diye ses çıkıyor eczaneden ilaç aldım ilaçlayıp anneme geri geldim biter mi yaaa kafayı yiyeceğim kızlar lütfen yardım edin sizlerin başına geldi mi hiç böyle gümüş böceğime kurban olayım yaaa garibim ışıktan korkup kaçardı sadece kıymetini bilemedik😂😂 bide İSTANBULDA evini ilaçlatıp memnun kalanınız varsa hangi firmaya ilaçlattıysanız söyle misin mağlum 5 aylık bebeğimiz var 😔😔