Semanur58mom Merve topaktas Ozbay , elif ilgazi kılıç ,Hüseyin Aksoy, bunlar arasında kaldım.sizcw hangisi daha iyi Aslında Cevat bey hepsinden iyi ama maalesef ki İstanbula tüp bebek eğitimi almaya gitti
Semaakkaya Semanur58mom hüseyn aksoya gittim ben ama önermiyorum şeyma dağlıtunezdi çam kesinlikle öneririm
YuvarlanamayanPaanda Semanur58mom canım bayan olsun istersen hatice durmuş veya yelda özkan ikiside çok şen şakrak ve anlayıştı ilgililer farketmez dersen mustafa oğuz yılmaz 2 çocugumun doktoru yeni geldi şehire 3. Bebeğim gene ondayuım mustafa bertan demir doğum evi zamanından bilinen iyi bir doktor çk yumuşak güzen anlatır
Semanur58mom FNGNN görmedim canım.yazdg8nu daha yeni görüyorum peki kimi onerirsin Hüseyin Aksoya gitmeyi düşünüyorum aslinda erdem şahine gidiyordum da 3 günde bi muayne olduğu için olan doktora gitmem.gerek hangisi daha çok sık ordaysa zaten doğumda yakin 36+1 haftaligim
FNGNN Ben 18 haftadayim ama bayramdi tatildi testin günü geçiyordu randevu yoktu derken hep değişik doktorlara gittim. Ama Elif ilgazi, Vasfiye Eroğlu önermem
Yazmelegi_ Semanur58mom kuzu Mustafa oğuz Yılmaz varmış medicalden oraya gitmiş hemde benim sağlık ocağı doktorumun eşi herkes çok iyi diyor bi git istersen
Haticeksmz Seydaismailcoskun yaaa küme gidecem kafam karıştı iyice vallahi Kayseri’ye de yeni geldi. Doktorlar hakkında bilgim yok
YuvarlanamayanPaanda Yazmelegi_ medicalden erciyes kartala ordan buraya geldi ilk fakülte çıkışlı bir doktor
Semanur58mom Yazmelegi_ asko 3 gunde bi hastanede olan doktor olması lazım.oda Hüseyin Aksoy var ona gidecem dünde gittim.kaseli kağıt aldım.nebiliyim güler yuzluydu
Semanur58mom YuvarlanamayanPaanda Hüseyin aksoya gidecem ben çünkü benim kontroller 3 günde bir canim