Momy_eyyuptalha Merhaba arkadaşlar kan verdik bugün tsh da bişey çıkmadı değeri normal serbest T4 de normal ama t3 bı tık yüksek çıkmış doktor yarın maalesef Yok pazartesi günü gelir bn öldüm dirildim resmen bilgisi olanlar aydınlatabilir mi bni
Elifkskl Momy_eyyuptalha olabilir canım bende vardı troid oğlum doğduğunda onunda 8 çıkmıştı zamanla düzene giriyor merak etme sınıra yakınsa çok yüksek değilse endişe etme
M-Y2020 Momy_eyyuptalha yani anlamıyorum arkadaşlar öldüm öldüm dirildim ne demek yani benim oğlum 3 yaşında doğuştan tiroid hastası çevrenizde kalp hastası veya böbrek hastası olan bebek yok sanırım
Momy_eyyuptalha Elifkskl sınıra çok yakın çıkmıştır t3 sadece TSH DEGERİ normal değer diyor T4 degeride normal anlamadım gitti sadece t3 bi tık yüksek oda sınırda
Elifkskl Momy_eyyuptalha bu değerler anlık değişen değerler çok yüksek olmadığı sürece bir sorun olmaz
Momy_eyyuptalha M-Y2020 yani nasıl anlamak istiyorsanız anlayin bn evhamlı ve çok panikatak biriyim sorum sizi rahatsız ettiyse cevaplamayin bn çocuğumu merak ediyorum nasıl yazdığım ilgilendirmez sizi
M-Y2020 Momy_eyyuptalha cevaplamak istemediğimden değil o yoldan geçen ve daha kötüleri olduğunu bilen biri olarak evhamlı olmak anca sana zarar verir benim oğlumun değeri 54 tü çok çok ciddi yüksek
Momy_eyyuptalha M-Y2020 bnde bilmediğim için sordum bilseydim inaninki somazdim rabbim evladına şifa versin inşallah 🙏🏻 geçmiş olsun bni anlamaniz gerekirdi üstelik aynı sorunu yaşanmış birisiniz lafımı terslemek deil her insan aynı deil ayrıca