Mti2209 Kızlar dün verdiğim sipariş bugün elimdeydi inanamadım , hem de çok güzel olmuşlar . Gerçekten çok memnun kaldım. Açacak magnet tanesi 8 tl . Yaptırmak isteyenlere fikir olsun 🌸
Yazmelegi_ Mti2209 magnet hakkinda bole yorum gelmesi güzel çikolatayı çoğu sevmemişti yani gelen kutular ezik deniliyordu
Mti2209 sultanireem evet canım instagramdan sipariş verdim , benim 10 gün vardı sipariş verdim korktum yetişir mi diye inanamadım ertesi eelimdeydi
Mti2209 Yazmelegi_ çikolataları başka yerden sipariş verdim ben de öyle yorumları görünce , ama magnetlerden gerçekten çok memnun kaldım
incikaya Ben de çikolata yaptırayım diyorum ama memnun kalan da var kalmayan da son dönem yaptıran varsa öneriyor musunuz arkadaşlar çikolatalar nasıl geldi fikir verirseniz sevinirm
Mti2209 incikaya çikolataları çikolata atölyesine yaptırdım henüz elime ulaşmadı geldiği zaman ancak yorum yapabilirim
Kubra0505 incikaya bebekçikolatası diye bi sayfa var instagramda bende ordan sipariş verdim arkadaşım mayısta doğum yaptı oda ordan yaptırmış tadı da gayet güzeldi fazla yaptırmadıgına pişman olmuştu
_tuba_ Valla bende yaptırdım çikolata çokta memnunum herkesi memnun etmek kolay değil birkaç kötü yorum olması çikolatayı kötü yapmıyor sipariş vermeye devam ediyorum ben memnunum@“Yazmelegi_”#p28837013