anneoluyoruuumm16 -obiranne- valla bünyem fakir dostuymuş. Aşerdigim en pahalı şey burger oldu 😃 meyve aserdim genelde hepsini de yedim maşallah.
1prensesannesi_ -obiranne- bnde kışın erik asermistim 4 ay sonra yemek nasip oldu inşallah bebeğimde erik çıkmaz bu aralar da hamburger aseriyorum ama fiyatları malum alınacak gibi değil ama iyi kötü alicam artık ☺️
Zelihaa23 Leke kalir bebekte annemin cani susamli biskuvi istemisti babam o zaman alamamisti simdi benim yuzumde susam gorunumlu ciller var ailede sadece bende var hatta sulale desem yeridir
-obiranne- Zelihaa23 bu gerçek mi yaaa.soyleki bende oğlumda yiyemedim bir şey ve doğduktan sonra ayağında yuvarlak leke vardı kaynanamda aynen sizin gibi dedi.allahallah dedim bakın sizdede öyle olmus
-obiranne- anneoluyoruuumm16 hahaha :))walla zararlı diyorlar ama bende yiyorum iki haftada bir napayım :)yalnız degilsin
Zelihaa23 anneoluyoruuumm16 canim kabak tatlisi cekmisti malum yaz diye daha bulamadik onun disinda canimin cektigi herseyi yedim
Zelihaa23 -obiranne- valla gercek yani hatta ben ergenken cillerimden nefret ederdim anama sordum bi gun anlatti bana yemek lazim aserdigimiz seyleri
-obiranne- 1prensesannesi_ yaa banada öyle oluyo mesela o an bulamadiysam yemiyorum sonradan hevesim geciyo 😃
anneoluyoruuumm16 8mucizem8 valla bende illa yiyeyim diye bir hamburger aserdim. Meyve filan aserrmek sayılmaz bence bulantidan birşey yiyemiyordum sadece meyve iyi geliyordu 😃
1prensesannesi_ -obiranne- bnim de öyle ama bebek için yedim artık şimdi hamburger istiyor canım da fiyatlar biraz düşse rahat yiyebilicez şimdi bı hamburgere 200 TL verince için acıyor 😬😂😂
1prensesannesi_ -obiranne- evet çarşıya gittim geri döndüm kapısından fiyatından, fiyatı görünce yeseydim boğazımda kalırdı 😂😂😂
1prensesannesi_ -obiranne- aynen öyle aklımda diyorum öyle geçiriyorum nefsimi şimdi bezler de çok pahalı onları düşünüyoruz anneler olarak 😂🤭