Yagmur75 Kuzular 16+2 olduk hala tekmelerini hissetmiyorum bu normal mi benden sonra hamile olan arkadaşlarım var daha 14 haftalıklar hissediyorlar ben hissetmiyorum 🥺🤰🏻👼🏻
Gunes17 Yagmur75 16 hafta da ne tekmesi bekliyosun ki daha çok erken endişe edecek dert aramayın kendinize
AsELinAnneSi__ Yagmur75 o haftalarda çok belirgin olmayabiliyor Muş benimde öyleydi 23 haftalıgiz çok şükür hiç durmuyor karnımın ince bölgesine geldiğinde cikcak saniyorum Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarimiz çok faklı bir his ilk bebiş💓🤲
minikmucizeemaak Yagmur75 Dün doktor 500 gramdan sonra net hissedersin dedi, 20+1 im 340 gram düşün. Bence haftan çok erken canım🥲
defnezumram Yagmur75 ancak o haftalarda kalp atışı gibi karnında seyirmeler oluyor canım 20den sonra dahada netleşiyor tekmeler sıkıntı yapma daha tekmelerden uyuyamayacaksn 😂
Emiliyaa Yagmur75 bende 16+6yim, sadece 1kez 14haftada hissetdim sanki karnimda kelebek vardi, ondan sonra hic hiss etmedim🥹
Melodimm Yagmur75 Sadece 3 gün önce bisey hiss etdim.Sonra durdu.Bende endiselendim.Ama normal diyorlar.Daha erkenmis zaten.
8mucizem8 Yagmur75 16 haftalıkken tekme hissetmezsin zaten seyrelme gibi kanat çırpar gibi hisler olur 24. Haftaya kadar normal kabul ediliyor endişe etmene gerek yok sonra tekmelemeye başladığı zaman ağrılarından duramazsın 😂
aslanprenses_ Haftada hissettiğin bağırsak hareketi filan olabilir. Çok erken çünkü. Daha anca hissedeceksin biraz sabret.