OnlyBaby Arkadaşlar ben hep ayın 30 undan 30 una olurum 28 günde bir olmam ama bugün adet oldum. Doktorada adet olunca gidicektim klomen çatlama iğnesi için. Ama şuan randevu bulamıyorum napsam bilemedim. Zar zor düzelttik adetimi kıştan beri şaşırdım bende
Aselikoo OnlyBaby 28 gunde olmasida anormal degil diye biliyorum hava degisimi mevsim gecisleri stres normal yani
Hatice333 OnlyBaby randevusuz gitsen almaz mı canım araya . biraz fazla beklersin ama sıra gelir yani
AleynaResul OnlyBaby 40 gün döngüye kadar gayet normal olarak kabul edilir ve döngü bi kaç ayda bir değişebilir endişe teşkil etmez doktorunuz yumurta takibiyle sizi daha fazla aydınlatabilir hatta internetten de bilgi alabilirsiniz döngü değişiminde yumurtlama da değişiyor ben 40 günde bir bazı aylar 28-38 gibi oluyodum yumurta takibiyle sadece hamile kaldım çok şükür aklınızı karıştıran bir şey varsa detayları doktorunuza iletin mutlaka
OnlyBaby Hatice333 olmadı randevusuz canım ya yarında adetimin 5. Günü şeytan diyo git al klomeni çatlama iğnesinide kendin yap ama kist olursa napıcam? Yoksa boş mu geçsem bu ayı. Bide bu ay doğum günüm var biliyomusun 😊 mutlu olurdum hamile olsam
AleynaResul OnlyBaby evet doktorumuz çatlama gününüzü takip edebiliyo alttan muayene ile yumurtalıklarınızın boyutuna bakarak çatlayıp çatlamayacağını anlayabiliyo bana 19 unda çatlamak üzere bu gece ilişki dedi o günde tutmuş zaten çatlamışta 😃
Hatice333 OnlyBaby ya ne güzel canım valla kendi kafama göre kullanma Allah korusun kist galan olsa bi kaç ay beklemen gerekiyor ama sen bilirsin yine de