BusraOzhan İyi geceler arkadaşlar Sabah şişmiş 20lik dişimle uyandım sabahtan beri hala ağrıyor inanın yutkunmak bile zulüm oldu. Bu konuda ağrısını hafifleten şişliğini azaltan bildiğiniz bir yöntem var mı?? 😓😓
Zeliha66 BusraOzhan canım bende 4 5 gündür bu durumdan sikayetciyim cok fena agriyo hemde 2 tane birden cıkıyor. Dişcim bana ılık suyun içine karbonatla tuzu karıştırıp gargara yapmamı söyledi. Sürekli yapıyorym faydasını gördüm şükür
Devrimgunes BusraOzhan canım sabam Doğuma gireceğim sezeryan yapmadığım kalmadı ama birtek sirke fayda etti elma sirkesini ağzını çalkala 1 dk uyusturuyor biraz
Ozleeeem Ben saatlerdir cekiyorum o diş agrisini karanfil yagi,kuru karanfil sarimsak ne bulduysam koydum sarimsak antibiyotik ozelligi olduğu icin bi süre sonra azda olsa rahatlatiyir be int dis agrisi duasi var gecenlerde yine boyle agri oldi onu okuyarak uyuyakalmistm
Ozleeeem Zeliha66 herkeste farkli yöntemler iyi oluyo demekki canm Allahm acil sifalar versin kabir azabi hemde hamilelik döneminde sabahtan beri bende ağlıyorm agridan
BusraOzhan Devrimgunes Şimdiden Allah kolaylık versin sağlıkla sağ sağlim kucağınıza versin yüce Rabbim inşalllaahhhh ❤️❤️ teşekkür ederim deneyeceğim 😘
Zeliha66 Ozleeeem aynen öyle bende sarımsak denedim dilim uyuştu ama agri gecmedi. Bide 20lik dişleri cektireyim dedim erken dogumu tetikliyomus🤷♀️
Potitom Benim dişim ağrıdığı zaman diş hastanesinin aciline gittim. Uyuşturdu dişimi, bir antibiyotik ve Parol yazdı. Kadın Doğum doktorum ilaçları onayladı, sende git istersen çekilir dert değil
BusraOzhan Potitom Evde parol ağrı kesicim var onu bile içemiyorum etrafımda yanlış ilaçlardan iğnelerden yavrusunu kaybeden çok tanıdığım oldu hep uzak kalıyorum böyle şeylerden 🥺
Potitom BusraOzhan açıkçası doktorumun önerdiği ve b grubu diye adlandırdığı kana karışmayan ilaçların hepsini kullandım, çok şükür bir sorun yaşamadım, sizde danışın öyle kullanın mutlaka