kuzucukyolda Arkadaşlar 38+4 suyum geldi diye yatışım oldu sancımın gelmesini bekliyoruz son bikaç saate daha gelmesse baloncuk denilen suni sancıdan vercekler Sizce suni sancı ile beklemeye devammı edeyim yoksa diretmeden sezeryan mı olsun
MelodiK kuzucukyolda Balım ilk doğumumda 24 saat sancı çektim suni sancıyla bir allah bir ben bilirim açılmanda olmadıysa iste suni sancıyı ama epidural iste imkanın varsa 2. Bekliyorm akıllandım 😅
bendeanneoldum_ kuzucukyolda inşallah sağlıkla doğarsin suyun gelince kendini temizleyebiliyo musun zor oluyo mu öyle suyum gelirse kendimi temizleyemezsem diye düşünüyorum da merak ettim
kuzucukyolda MelodiK benim ilk doğum sezeryan diye ilaç ile suni sancı vermiceklermiş mekanik balon takcaklarmış 🤷🏻♀️ Varmı bi bilgin
MelodiK kuzucukyolda bir bilgim yok bu konuda canım mühim olan sağlıkla gelmesi dayanamıyorsan bunaldıysan zorlama senin için nasıl rahat edecekse öyle yap rabbim huzurla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
sselinn kuzucukyolda yani bu kadar zaman geçmiş suyunuz gelmiş. Hala beklemek güvenli mi ki? Ben olsam sezeryan tercih edebilirdim
Naazli kuzucukyolda suyunuzun gelmesinin üstünden 20 saat mi geçti. Bana doktorum su geldikten sonra 24 saat içinde bebeğin dışarı çıkarılması lazım demişti. Çok saat geçmiş suyunuzun gelmesinin üzerinden