Aysensrkan whitechocalete hiç belirtim yoktu 🤣 hem tatlı hem ekşi yiyordum karnım daha yeni yeni çıkmaya başladı o da belli değil yani sivri falan mı anlayamıyorum halen.
cevikannesi whitechocalete eveet 🙈 hamileliğimin başında nötrdüm, sağlıklı olsun da diyordum nolursa olsun. sonra muayeneye bi kaç hafta kaldığında kız olduğunu derinden hissettim, öyle de oldu 🌼☺️
elif-asil whitechocalete ben ilk kızımda da hissetmştm. İkinci de de pozitif olduğunu ögrendi ğim de bnce erkek dedim eşim kız dedi… Çevrem kız dedi ama yanldılar 17 hafta da söyledi doktorum sonra degişirse bilmem
Vilvilvil whitechocalete ilk gebeliğimde erkek olduğunu hemen hissettim şimdi de kız hissediyorum Rabbim gönlümüzdekini versin inşallah 💐
anneoluyoruuumm16 whitechocalete evlenmeden önceden beri ilk çocuğum kız olacak diyordum. Evlendim korunuyorduk o zaman bile kız bebek tulumu ördüm. Hamile kaldım 11. Haftada doktor kız dedi. 20+4 olduk hala kız kesin kız yani çok sukur 😃🥰
Merve_vrl whitechocalete yaaa kıyamam gurbetteyseniz inşallah kızınız olur ve daha doğrusu hangisi sizin için hayırlısı ise onu nasip eder Rabbim💞 benim de annem bayılır kızları süslemeye,daha şimdiden başlamış tokalar almaya 😂
Jesca whitechocalete her iki çocuğumda da hissettigim çıktı ilkini erkek hissetmiştim erkek oldu bunu da kız hissediyordum şuan kız ☺️
Canann1601 whitechocalete evet ben 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve o zamandan beri hep kızım olacak diye hissediyordumm herkes erkek bence diyordu ama kızım olacak😊
Liyacim whitechocalete sürekli erkek hissettim eşim kız olacak diye tutturdu ben çok eminim erkek zıbınları fln likeladım ama %90 kız dendi yani ben yanlış hissetmişim